Faceți căutări pe acest blog

BV - UE susține acțiunile de mediu în Republica Moldova

Uniunea Europeană și Republica Moldova: Împreună pentru Mediu – fișă de date. - 2018. - 2 p.  [Accesat la 28.05.2018]

Uniunea Europeană susține acțiunile de mediu în Republica Moldova  pentru a asigura o calitate mai bună a vieții și o economie mai puternică.  

Această fișă de date arată cum UE și Republica Moldova lucrează împreună pentru politici de mediu mai bune și investiții mai verzi, oferind cetățenilor vieți mai sănătoase, ecosisteme mai puternice și dezvoltare mai durabilă.

Protecția, conservarea și îmbunătățirea mediului sunt esențiale, atât pentru generațiile din prezent,cât și pentru cele din viitor. Republica Moldova, ca și alte țări din regiune, se confruntă cu diferite provocări legate de poluarea aerului, asigurarea apei potabile curate, precum și gestionarea durabilăa deșeurilor. Uniunea Europeană lucrează împreună cu Republica Moldova la abordarea schimbării climatice pentru a asigura un standard mai bun de viață cetățenilor moldoveni prin elaborarea politicilor de mediu mai bune și a investițiilor ecologice în modernizarea infrastructurii sociale și tehnice în orașe.



Această fișă de date este disponibilă în engleză, română și rusă.

Европейский Союз и Республика Молдова: вместе ради окружающей среды

Европейский Союз поддерживает деятельность в защиту окружающей среды в Республике Молдова, чтобы обеспечить лучшее качество жизни и более сильную экономику.

Этот информационный бюллетень демонстрирует, как ЕС и Молдова совместно улучшают природоохранную политику и привлекают “зеленые» инвестиции, укрепляя экосистемы, обеспечивая более здоровую жизнь для граждан и более устойчивое развитие.

Этот информационный бюллетень доступен на английском, румынском и русском языках.