Faceți căutări pe acest blog

BV - Programul legislativ pentru implementarea Acordului de Asociere RM-UE pentru anul 2017/

DESCARCATI
Programul legislativ pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, pentru anul 2017/ HOTĂRÎREA PARLAMENTULUI REPUBLICII MOLDOVA  privind aprobarea Programului legislativ pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, pentru anul 2017

Publicat : 05.05.2017 în Monitorul Oficial Nr. 144-148 art Nr : 232
Data intrarii in vigoare : 24.02.2017 Programul conține acțiunile pe care Parlamentul și le asumă în 2017, în conformitate cu prevederile Acordului de Asociere, inclusiv modificările la legislație sau adoptarea unor legi noi în domeniile de reforme prioritare. Totodată, documentul prevede instituțiile responsabile, termenul de realizare a acțiunilor și de implementare potrivit Acordului de Asociere, precum și Comisia permanentă sesizată. Documentul este făcut public pe site-ul Parlamentului.

Programul conține acțiunile pe care Parlamentul și le asumă în 2017, în conformitate cu prevederile Acordului de Asociere, inclusiv modificările la legislație sau adoptarea unor legi noi în domeniile de reforme prioritare. Totodată, documentul prevede instituțiile responsabile, termenul de realizare a acțiunilor și de implementare potrivit Acordului de Asociere, precum și Comisia permanentă sesizată. Documentul este făcut public pe site-ul Parlamentului.

Prin aprobarea Programului legislativ, Parlamentul recunoaște oportunitățile oferite de Acordul de Asociere, precum și rolul Legislativului în transpunerea angajamentelor asumate și în asigurarea unei implementări structurate și coerente a Acordului de Asociere.

 Programul legislativ anual al Parlamentului pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru 2017 a fost aprobat  la 24 februarie 2017  prima ședință din sesiunea de primăvară a Parlamentului.

Moldova Europeana