Faceți căutări pe acest blog

Cea de-a 10-a aniversare a Convenției CoE MEDICRIME cu privire la contrafacerea produselor medicale și infracțiunile similare care amenință sănătatea publică



Într-o declarație pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Convenției, Comitetul de Miniștri a subliniat cât de importantă este Convenția pentru garantarea și promovarea protecției sănătății publice prin combaterea produselor medicale false și a infracțiunilor similare.

De asemenea, Comitetul și-a exprimat hotărârea de a se asigura că Convenția primește sprijinul politic, instrumentele și mijloacele necesare pentru a asigura eficacitatea acesteia. Comitetul a subliniat că provocările, cum ar fi pandemia de Covid-19, evidențiază și mai mult importanța unei convenții puternice și eficiente.

Un eveniment online va fi organizat în data de 2 decembrie 2021 pentru a celebra această etapă. În cadrul evenimentului vor fi examinate realizările Convenției MEDICRIME, provocările și valoarea adăugată pentru părți și statele membre în lupta împotriva contrafacerii produselor medicale și a infracțiunilor similare care implică amenințări la adresa sănătății publice. Evenimentul va constitui un bun prilej de a se analiza problemele existente și pașii de urmat.
Mai mult

(ROM) C O N V E N Ţ I A Consiliului Europei cu privire la contrafacerea produselor medicale şi infracţiunile similare care ameninţă sănătatea publică

VIDEO